Gepubliceerd op:
15
juni
2018

In augustus start de volgende fase van de werken aan het openbaar domein in de Mahatma Gandhiwijk. De Ivo Cornelisstraat, Kardinaal Cardynstraat en een deel van de Mahatma Gandhistraat worden heraangelegd.

In augustus start de volgende fase van de werken aan het openbaar domein in de Mahatma Gandhiwijk. De Ivo Cornelisstraat, Kardinaal Cardynstraat en een deel van de Mahatma Gandhistraat worden heraangelegd. Het einde van deze werken is voorzien in het najaar van 2019. Einde van alle werken is voorzien in 2022.

Tijdens de eerste fase van de heraanleg van het openbaar domein worden de nutsleidingen vernieuwd en verplaatst (in sommige straten), de bestaande verharding afgebroken, nieuwe regen- en vuilwaterriolering aangelegd, de funderingen en nieuwe verharding gelegd. Afhankelijk van het seizoen wordt er ook al groen aangelegd. 

De volledige vernieuwing van het openbaar domein in de Mahatma Gandhiwijk bestaat uit drie fasen. De concrete planning voor de volgende twee fases wordt nog bepaald. Sociale huisvestingsmaatschappij Woonpunt Mechelen vernieuwt tegelijkertijd aan een hoog tempo de sociale woningen en appartementen in de wijk. Het einde van alle werken is voorlopig voorzien in 2022.

Lees meer over de werken in de Mahatma Gandhiwijk