Gepubliceerd op:
13
februari
2020

De sfeerverlichting wordt na Valentijn weggehaald. Op zondag 16 februari worden hiervoor om de beurt enkele straten in het centrum tijdelijk afgesloten voor autoverkeer.

Van zondag 16 februari tot en met dinsdag 18 februari wordt alle sfeerverlichting in de binnenstad weggehaald. Dit brengt beperkte verkeershinder met zich mee.

Op zondag 16 februari worden om beurten de Hoogstraat, Korenmarkt, Adegemstraat en Guldenstraat afgesloten tussen 6u en 9.30u. Onze-Lieve-Vrouwestraat, Hanswijkstraat, Graaf van Egmontstraat en de Vijfhoek zijn nadien aan de beurt, tussen 9.30u en 15u.  Op maandag 17 februari wordt de verlichting weggehaald in de Bruul, D. Boucherystraat, IJzerenleen, Blauwhondstraat, Geitestraat, Borzestraat en op de bruggen. De hoogtewerkers schuiven op en laten telkens deels terug verkeer toe. Er is verkeerssignalisatie voorzien.  Gelieve hier rekening mee te houden. 

Dinsdag 18 februari worden de eyecatchers weggehaald en wordt de verlichting aan het stadhuis en het Schepenhuis verder gedemonteerd. Indien nodig zal ook woensdag 19 februari verder gewerkt worden.