De jeugddienst is met verschillende thema's bezig, waardoor het goed is om te weten wie waarmee bezig is. De jeugddienst kan je steeds contacteren via de algemene contactgegevens. 

Herman Beyens is het diensthoofd van de jeugddienst. 

Team Kinderen

Team Kinderen is onder meer bezig met verschillende evenementen in het kader van Mechelen Kinderstad, geeft ondersteuning aan de Kinderraad en organiseert het zomeraanbod van ZAP. 

Geertrui Nees - team coördinator
Kristof Vandegaer
Eva Claes

Team Ruimte & Uitleendienst

Mechelen heeft veel speelruimte, -pleintjes en zo meer... deze worden wekelijks gecontroleerd en onderhouden. De uitleendienst is een belangrijk onderdeel van de jeugddienst want zo lenen we goedkoop materialen uit aan verenigingen zodat deze hun centjes voor andere zaken kunnen gebruiken. 

Tim Gordts - team coördinator
Mejidou
Amiri
Carine Van Hoorenbeeck
Frans De Decker

Team Jongeren 

Het team dat bezig is met jongeren heeft veel projecten onder hun hoede. Het jongerenmedialab Project Wolf, de nieuwe jongerenzone Transit M met onder meer De Club en De Loods, het ondersteunen van jeugdbewegingen in hun dagelijkse werking en infrastructuur. Met 2800leeft werd er ook een jongerenkanaal opgestart waarmee jongeren geïnformeerd worden over de mogelijkheden om hun vrije tijd door te brengen. 

Kim Van Hoof
Kwinten Stevens
Yannick Weemaes
Luc Vergauwen