Gepubliceerd op:
15
februari
2017

Maanrockrally biedt opkomende bands al jaren de kans om een podiumplaats op Maanrock te veroveren. Maar vanaf nu is er ook een dj-rally. De winnaar van deze wedstrijd mag het feestpodium van het grootse festival bestijgen. 

Draai of scratch jij wel eens graag een plaatje? Voorzie jij graag de soundtrack voor een goed feest? Schrijf je dan snel in. Wie weet sta jij binnenkort op het programma van Maanrock. DJ’s uit Mechelen en omstreken kunnen zich vanaf vandaag inschrijven.

Praktisch

Inschrijven doe je vòòr 22 maart via vi.be. Deelnemers zijn uit Mechelen of omstreken. Op leeftijd staat geen beperking. 

Een jury van professionals, programmatoren en dj’s zal een selectie van vier finalisten maken die het beste van zichzelf geven op 28 april 2017 in De Club. Na deze finale maakt de jury de winnaar bekend en barst er een feest los. 28 april is tevens dé hoogdag van de muziek en van lokaal talent. Overal in Vlaanderen worden Lokale Helden in de kijker gezet.

De winnende dj houdt best het weekend van 25-27 augustus vrij. Dan mag hij/zij immers het feestpodium van Maanrock in vuur en vlam steken. 

De dj-rally is een organisatie van de jeugddienst van Stad Mechelen in samenwerking met vzw mmMechelen Feest. 

Nuttige links

www.maanrockrally.be

www.vi.be/maanrockrally

www.lokalehelden.be

 

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.