Gepubliceerd op:
7
juni
2019

Zin om te gillen, draaien, botsen, griezelen, spelen, smullen? Van woensdag 26 juni tot en met woensdag 10 juli kan je in de Mechelse binnenstad terecht voor een stevige portie kermispret!

Hoe beter het einde van het schooljaar vieren dan op de Zomerkermis? Van woensdag 26 juni tot en met woensdag 10 juli kan je op de Mechelse Grote Markt genieten van verschillende kermisattracties. Plezier voor groot en klein!

Woensdag 26 juni wordt de kermis officieel geopend om 15 uur.

Op donderdag 27 juni is er voor de tweede keer een Prikkelarm moment voorzien op de kermis en dit van 13 tot 15 uur. De kermiskramers zetten dan hun geluidsinstallatie stiller en zorgen ervoor dat er geen lichtflitsen zijn. Wie gevoelig is aan lichtflitsen en luide muziek, kan dan toch komen genieten van de kermisattracties.

Woensdag 3 juli is het Kidsday met extra animatie.  

Dinsdag 9 juli is er om 19.30u een gratis aanwezigheidstombola en wordt animatie voorzien. De prijzenkast is alvast goed gevuld!

Op de laatste dag van de Zomerkermis, woensdag 10 juli, is het Familiedag met sterk verminderde prijzen. Breng gerust heel je familie mee!

Tot ziens op de Zomerkermis!