Beter in je vel met Bewegen op Verwijzing

Bewegen op verwijzing-coachBewegen op Verwijzing (kortweg BOV) helpt mensen die te weinig bewegen op weg naar een actiever leven. Hoe? Met professionele coaching en een beweegplan. 

Hoe begin je er aan? Maak een persoonlijk beweegplan met je coach. Zoals fietsen naar je werk en tuinieren, een wekelijkse wandeling met je kinderen of gaan zwemmen. Die bewegingen zijn eenvoudig en lang vol te houden. Zo wordt bewegen leuk!

 Je coach helpt je op weg en motiveert jou. Daarna is het aan jou om te gaan bewegen. Je coach weet welke activiteiten en sporten je gemeente en verenigingen aanbieden. Want ook zij doen mee aan Bewegen op Verwijzing.

Voor een coach heb je een verwijsbrief nodig. Daarvoor ga je langs bij een arts, een verpleegkundige, een kinesitherapeut, een diëtist, een apotheker, een maatschappelijk werker, een psycholoog, een ergotherapeut, een vroedvrouw of een podoloog. Daarna kan je de coach contacteren.

Heb je liever dat de coach zelf contact opneemt met jou? Stuur dan een sms met 'Beweeg'. Hij geeft dan graag verdere info.  

  • Wie komt in aanmerking voor Bewegen op Verwijzing?

  • Hoeveel kost de begeleiding door een BOV-coach?

  • Hoe ziet de begeleiding bij de Bewegen op Verwijzing-coach eruit?