Update corona !

Het dragen van een mondmasker is weer verplicht voor burgers in de voor publiek toegankelijke delen van alle openbare gebouwen (oa. toiletten). Ontsmettingsmaterialen blijven beschikbaar.

Dragen van een mondmasker is opnieuw verplicht als je circuleert én als je geen 1,5m afstand kan bewaren.


Onze geitjes, schapen, varkens, ezels en pony’s kan je nog steeds bewonderen in het park. De konijnen zijn gehuisvest in hun nieuwe hokken en zijn te bezichtigen achteraan in het neerhof van de kinderboerderij omgeving van de kippen.

Kom je op bezoek bij de kinderboerderij, speeltuin en park, dan moet je niet reserveren.

Het park en de speeltuin zijn dagelijks open vanaf 8u tot zonsondergang. De kinderboerderij is alle dagen open: weekdagen van 08.00 uur tem 17.30 uur, weekends en feestdagen van 13.30 tot 17.30 uur.

Opgelet ! van 1 november tem 31 maart is de kinderboerderij open van 8.00 tot 16.00 uur tijdens de weekdagen en gesloten tijdens de weekends en feestdagen.

Heb je een vraag, dan kan je ons bereiken via  tivoli@mechelen.be

Op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk voor je kinderen ? het prentenboek van Kadodder is terug te koop. Kostprijs: 18 euro.

Onze bloembakken werden voorzien van hun winterplantjes.

De rookzone aan t'ASS is een feit ! we vragen aan elke roker om hier zijn/haar sigaret te roken en ook te doven in de zelf ontworpen peukenzuil.

Ondertussen zitten al onze konijntjes in een uitloopzone en niet meer in kleine hokjes.