Stad Mechelen organiseert een aantal kermissen per jaar. Zo zal de binnenstad één keer per jaar omgetoverd worden tot een groot openluchtpretpark met allerlei attracties voor jong en oud.

Draaimolens, eendjes-vangen, lunaparken, een spiegelpaleis ... en voor nog veel meer kan je terecht op de zomerkermis van Mechelen. Een heus festijn dat jaarlijks doorgaat eind juni, begin juli.

Wil je deelnemen aan de zomerkermis? Dan vraag je tijdig je standplaats aan via het webformulier. Dat zal midden december gepubliceerd worden op deze pagina en afgesloten worden ten laatste op 29 februari.

Naast de zomerkermis worden er jaarlijks ook enkele kleinere kermissen georganiseerd in de binnenstad (Herfstkermis, Carnavalskermis), dorpen en wijken. Een ideale gelegenheid voor groot en klein om te genieten van het echte dorpsleven.

Wil je deelnemen aan de Herfstkermis of Carnavalskermis in de binnenstad of een kermis in wijken en dorpen van Mechelen? Dan vraag je tijdig je standplaats aan via het webformulier. Dat zal midden december gepubliceerd worden op deze pagina en afgesloten worden ten laatste op 31 januari.

Overzicht kermissen

De data 2024 van de kermissen op Mechels grondgebied kan je hier raadplegen.