Het stadsmagazine Nieuwe Maan valt tweemaandelijks in de brievenbus van elke Mechelaar. Onze plannen, jullie verwachtingen, onze ambities, jullie bedenkingen, onze ingrepen, jullie voorstellen… Nieuwe Maan houdt de vinger aan de Mechelse pols op 32 pagina's puur Mechelen. Eén ding is zeker: jullie staan centraal in dit verhaal.

Nieuwe Maan lezen

  • Elke Mechelaar ontvangt Nieuwe Maan automatisch in de brievenbus, telkens de laatste week van februari, april, juni, augustus, oktober en december.

  • Je kan Nieuwe Maan online doorbladeren. Klik hieronder bij 'Archief' op de cover van het nummer dat je zoekt.

  • Woon je niet in Mechelen, maar wil je toch graag het Mechels stadsmagazine in je brievenbus ontvangen? Stuur dan een eenvoudig verzoekje naar nieuwemaan@mechelen.be met vermelding van je adres.

Lezersbrieven

Heb je iets te vertellen? Zou je graag een verdienstelijk iemand in de schijnwerpers plaatsen? Wil je reageren op een artikel? Heb je een vraag? Complimenten of kritiek? Suggesties of ideeën? Laat het ons weten! De redactie van Nieuwe Maan bereik je via nieuwemaan@mechelen.be of per post:

Stad Mechelen
Marketing & Communicatie – Nieuwe Maan
Grote Markt 21
2800 Mechelen

Jouw foto in Nieuwe Maan? 

In elke editie van Nieuwe Maan publiceert de redactie de meest dynamische, verrassende en hartelijke foto's van een gebeurtenis in Mechelen. Voeg je leukste foto (min. 300 dpi) toe aan de Flickr-groep http://www.flickr.com/groups/nieuwemaan, of stuur ze door naar nieuwemaan@mechelen.be. Wie weet verschijnt jouw foto wel in de rubriek MANESCHIJN in Nieuwe Maan. Let op dat je je foto beschikbaar maakt voor download als je met Flickr werkt. Om je foto te kunnen toevoegen, moet je Flickr-gebruiker zijn en lid worden van de groep 'Nieuwe Maan'. Flickr-gebruiker worden? Surf naar http://www.flickr.com/groups/nieuwemaan/pool/

Wedstrijd

 In elke editie van Nieuwe Maan staat een wedstrijd. Neem je graag deel? Stuur ons dan het juiste antwoord voor de opgestelde datum door een mailtje te sturen naar nieuwemaan@mechelen.be, of door een briefje te schrijven naar de afdeling Marketing & Communicatie Nieuwe Maan, Grote Markt 21, 2800 Mechelen. Je maakt telkens kans op mooie prijzen. Download hier het wedstrijdreglement.

 

Feedback over de website

Opmerkingen over de website? Laat het ons weten.