Je hebt een ondernemingsidee en je wil de sprong wagen, proficiat! Maar een eigen zaak starten? Hoe begin je daar nu eigenlijk aan.

In Mechelen ondersteunen we je waar nodig. Samen met een tiental partners zetten wij jou als startende ondernemer centraal en bieden we de juiste ondersteuning.

Stel je vraag en/of boek je gratis startersgesprek

Wie deze partnerorganisaties zijn en wat ze voor je kunnen betekenen, ontdek je hieronder. Een belangrijke tool voor jou kunnen de aandachtspunten van VLAIO zijn. Lees ze zeker even na

Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem. Plan nu een gesprek in met de startersconsulent. We bespreken samen je idee en helpen je daar waar nodig.

Of kom eens langs tijdens één van onze ondernemerseventen. Deze organiseren we tweemaal per jaar in samenwerking met alle partners. Het is een grootschalig evenement waar ook jij als starter aan kan deelnemen. Zo kan je kennismaken met de partners en hun werking, maar kan je ook de nodige netwerkconnecties leggen. Ben je hier graag bij? Contacteer ons via economie@mechelen.be.

Herbeleef het meest recente ondernemersevenement dankzij deze fotoreeks