Organiseer je een evenement met je (jeugd)vereniging of school ? Dan kan je bij de stedelijke uitvoeringsdiensten allerlei spelmateriaal, licht- en geluidsinstallaties huren tegen een kleine vergoeding.

De Waterduivel
Plattebeekstraat 13, Parking verdieping 1
2800 Mechelen

Het materiaal kan alleen opgehaald worden op vrijdag en terug gebracht worden op maandag, en dit telkens tussen 7u-9u / 11u30 - 13u / 15u-16u.

Beschikbaar materiaal

Je kan in het reservatieformulier een combinatie van  sets maken Wil je weten hoe het materiaal eruit ziet, klik op de titel en bekijk de foto. Indien mogelijk zetten we er ook de technische details bij.

GELUID
LICHT EN BEELD
SPEL EN SPORT
Wastafels (1 per vereniging)

 

Kostprijs

 • detailbeschrijving en kostprijs kan je terug vinden in het retributiereglement.
 • De prijs aangegeven achter de sets is de prijs die gefactureerd zal worden voor uitleenperiodes tot 5 werkdagen per set. Indien u het materiaal zou lenen voor 7 werkdagen, betaalt u dus 2 keer dit bedrag.
 • Indien de afgesproken ontleenperiode overschreden zou worden, betaalt de ontlener per dag 6,38 euro per ontleende set.
 • Bij schade wordt de herstellingskost of nieuwe aankoop doorgerekend aan de aanvrager.

Enkele afspraken

 • Enkel Mechelse verenigingen en Mechelse scholen kunnen ontlenen.
 • Respecteer steeds de afhaal- en terugbrengdata en –uren. Enkel zo kunnen we er voor zorgen dat diegene na jou ook een geweldig feestje kan organiseren.
 • Breng steeds het reservatieformulier mee. Dan kan je ter plaatse controleren of je alles hebt meegekregen wat afgesproken is. Kom steeds met twee en met een voldoende grote wagen. We zetten het materiaal steeds klaar, maar je moet het zelf nog die laatste paar meter naar je auto verplaatsen en inladen.
 • Reserveren kan uiterlijk tot 14 dagen op voorhand. Daarna kunnen we uw aanvraag niet tijdig meer behandelen.

Waar kan je de Uitleendienst vinden?

De Uitleendienst vind je aan de Nekkerhal, meer specifiek in gebouw De Waterduivel (gebouw Brandweer). Stel je GPS in op Plattebeekstraat 13). De Uitleendienst bevindt zich op de parking van verdieping 1 (algemeen magazijn).

Reserveren

RESERVEER

 • Je krijgt van ons binnen 3 werkdagen een bevestiging van reservatie en wanneer je het materiaal kan afhalen en wanneer het moet worden teruggebracht. 
 • Bij ophalen van materiaal op de dag zelf is het niet meer mogelijk om items te annuleren, alle stukken zullen aangerekend worden.

 • Na inlevering en controle ontvang je van ons een factuur en een link naar een evaluatieformulier, waar u ons feedback kan bezorgen zodat wij deze dienstverlening kunnen verbeteren. 

Heb je nog vragen?

Je kan ons in de voormiddag telefonisch bereiken op het nummer 015 56 99 13 of stuur een mail naar Uitleendienst.