Beter in je vel met Bewegen op Verwijzing

Bewegen en op Verwijzing (kortweg BOV) helpt mensen die te weinig bewegen of de hele dag zitten op weg naar een actiever leven. Hoe? Met professionele coaching en een beweegplan. 

Hoe begin je eraan? Maak een persoonlijk beweegplan met je coach. Zoals fietsen naar je werk en tuinieren, een wekelijkse wandeling met je kinderen of gaan zwemmen. Die bewegingen zijn eenvoudig en lang vol te houden. Zo wordt bewegen leuk!

 Je coach helpt je op weg en motiveert jou. Daarna is het aan jou om te gaan bewegen. Je coach weet welke activiteiten en sporten je gemeente en verenigingen aanbieden. Want ook zij doen mee aan Bewegen op Verwijzing.

Voor een coach heb je een verwijsbrief van je huisarts nodig. Ga daarom éérst langs bij je arts en neem daarna contact op een coach die verder alle stappen met je doorloopt je alle verdere info kan bezorgen.

Wil je meer weten dan kan je terecht op www.bewegenopverwijzing.be of bij de BOV-coach van Mechelen (E kristof.budts@mechelen.be - T 015 29 25 94 / 0476 86 16 81)