Mechelen Feest presenteert jaarlijks heel wat heerlijke feestelijkheden, festivals en culturele stadsevenementen voor jong en oud. Bovendien biedt Mechelen Feest hét evenementenloket voor organisatoren.

Het evenementenaanbod van Mechelen Feest is zeer breed en heeft twee grote pijlers: een winter- én een zomerprogramma. Daarnaast kiest Mechelen Feest jaarlijks een cultureel themajaar met een uitgebreid programma.

De Zomer is van Mechelen

Mechelen is al enkele jaren een populaire trekpleister tijdens de zomer. Het zomerprogramma, De Zomer is van Mechelen, is er voor iedereen: van muziekliefhebber tot cultuurfanaat. Steeds terugkomende evenementen worden versterkt met nieuwe invalshoeken en originele festivals. De festivalzomer van Mechelen eindigt steevast met het grootste, gratis stadsfestival Maanrock tijdens het laatste weekend van augustus.

Mechelen Houdt Je Warm

Het project Mechelen Houdt Je Warm biedt jaarlijks een uitgebreid winterprogramma met verschillende activiteiten in en buiten het centrum van Mechelen.

Themajaren

In het voorjaar van 2024 wordt België voorzitter van de Raad van de Europese Unie. Dat vieren we in Mechelen met een groots cultureel en maatschappelijk gericht stadsfestival Construct Europe.

Evenementenloket

Een evenement organiseren in Mechelen? Het evenementenloket staat klaar om al je vragen te beantwoorden over o.a. subsidies, praktische problemen, promotie en materiaalverhuur.

Ga naar het evenementenloket

Straffe projecten vragen om straffe mensen

Barbara Willems

Coördinator
barbara.willems@mechelen.be

Anthony Mistiaen

Evenementencoördinator
anthony.mistiaen@mechelen.be

Kristof Vandegaer

Productiemedewerker/muziekbeleid
kristof.vandegaer@mechelen.be

Thaïs Mees

Coördinator communicatie
thais.mees@mechelen.be

Jana Kerremans

Projectcoördinator construct Europe 2024
jana.kerremans@mechelen.be

Raad van bestuur

Kristof Calvo – voorzitter Mechelen Feest vzw
Calvo Kristof – Beurghs Peter - Creyelman Frank - Delrue Klaas – Geys Arnout – Ghekiere Peggy - Indigne Pia – Lauwers Jasmine -Jaspers Sam - Baert Marc - Milis Geert - De Nijn Heidi - Roofthoofd Nils - Defoor Steven - Van De Perre Barbara - Van Goethem Veerle - Verbeurgt Thijs - Wachter Caroline - Willaerts Clo