De wijk Oud-Oefenplein heeft een eigen tweedehandswinkel in de Ooievaarstraat. Je vindt er tweedehands kleding, accessoires en speelgoed en je kan er terecht voor een babbel.

Kwaliteit voor een goede prijs 

Ben je op zoek naar kleding, accessoires en speelgoed van goede kwaliteit die niet te duur zijn? Dan ben je in de draaischijf aan het juiste adres. Wekelijks komen er nieuwe spullen in de winkel, je zult er dus altijd wel iets vinden dat je leuk vindt. Het is dus zeker de moeite om regelmatig langs te komen.

Gezellige babbel

Ook als je niets wil kopen, ben je zeker welkom voor een gezellige babbel. In de winkel staat een grote tafel en de koffie en thee staan altijd klaar. De Draaischijf is er ook om mensen van de buurt samen te brengen.

Breng zelf je spullen binnen

Heb je zelf kleding, speelgoed of spulletjes die je niet meer gebruikt, maar die nog wel in goede staat zijn? Breng ze binnen tijdens de openingsuren.  Zo maak je er misschien iemand anders blij mee.

Meehelpen?

Wil je graag meehelpen in de winkel? Dat kan. Laat het weten aan Els of kom eens langs tijdens de openingsuren. Onze vrijwilligers sorteren de kleding, vullen de collectie aan, staan achter de kassa en ontvangen de mensen. Het is een leuke manier om in contact te komen met andere buurtbewoners.

Openingsuren

  • dinsdag: van 13 tot 17u
  • donderdag: van 13 tot 17u
  • zaterdag: van 13 tot 17u