Fiets- en stepvrije Bruul

Op zaterdag mag je tussen 11 en 18u niet meer fietsen of steppen over de Bruul. Zo genieten shoppers van een aangename en veilige winkel-wandelstraat.

Op de Bruul neem je dus best je fiets of step aan de hand. Daarnaast zijn er ook altijd fietsenstallingen waar je jouw fiets of step kan achterlaten. 

Of je gebruikt gewoon een andere route naar jouw bestemming. Als die trouwens niet in de binnenstad ligt, dan fiets of step je het best via de Nieuwe Vesten. Daar ligt een nieuw en veilig fietspad. Een echte rode loper.

Tijdens deze maatregel (elke zaterdag, 11 - 18u) zorgen we telkens voor een extra fietsenstalling. Je kan je fiets op de beveiligde stalling achterlaten aan Pitzemburg.

Fiets- en stepvrije Vismarkt

Bij grote drukte wordt de Vismarkt voorbehouden voor terrasjesgangers. Je parkeert jouw fiets of step best ergens in een stalling in de buurt, vooraleer je de Vismarkt opwandelt. 

Fiets- en stepvrije Vleeshouwersstraat

Je mag enkel wandelen door de Vleeshouwersstraat. Als fietser of stepper stap je dus af en houd je je vervoersmiddel in de hand. Ter plaatse is er signalisatie en communicatie.