Voor wie?

Haven COOP is er voor jongeren van 18 tot 30 jaar. 

Wat kan je verwachten?

Haven COOP is de activiteitencoöperatie van het jeugdwerk. Haven leert je binnen een traject van twee jaar de kneepjes van het ondernemersvak. Je krijgt zowel zakelijke als inhoudelijk coaching. Je kan gedurende twee jaar onder het BTW-nummer van Haven factureren en ze helpen je met je eerste stappen in je boekhouding.

In Mechelen werkt Haven samen met J@M vzw. Heb je een idee? Spring dan binnen in een van de J@M-lokalen, we finetunen je idee zodat je kan pitchen voor een jury bij Haven en je traject kan beginnen.

Kostprijs?

Je wordt werkend vennoot van Haven COOP voor een aandeel van 100 euro. Dit aandeel kan je na je traject terugkrijgen. Verder sluit je aan en betaal je een verzekering (75 euro per jaar), sociale bijdragen en je eigen projectrekening (9 euro/trimester). Om de kosten te kunnen dekken vragen we 10% van je winst met een minimum van 50 euro per kwartaal.

Waar en wanneer?

Onze activiteiten gaan door bij J@M vzw in Mechelen of in 25 andere jeugdwerkplaatsen in Vlaanderen. Neem contact op met Haven of J@M vzw om een geschikt moment vast te leggen.