Je bent landbouwer en je wil werk maken van een korte en duurzame keten? Ja! Dan geven we je graag een duwtje in de rug: we stellen subsidies ter beschikking voor de korte keten én biolandbouw.

Korte keten

Met die steun kan je advies vragen over de mogelijkheden van de korte keten. Je krijgt dan bijvoorbeeld een antwoord op de vraag welke vorm van korte keten het best bij je bedrijf past. Daarnaast is er ook steun voor investeringen die nodig zijn om de korte keten op je bedrijf uit te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een verkooppunt.

Biolandbouw

Ben je starter of wens je om te schakelen naar biolandbouw? Vraag dan steun voor opleidingen of vormingen. Ben je al biolandbouwer en wil je bijvoorbeeld investeren in machines voor biologische teelten? Daarvoor kan je ook subsidies aanvragen.

Reglement

Voor adviesverlening, opleidingen of vormingen krijg je tot € 1000 ondersteuning en voor investeringen tot € 3000. Voor die laatste kan je zelfs tot 2 maal een aanvraag indienen. Neem het reglement voor korte keten en biolandbouw grondig door voor je start met het invullen van je aanvraag. Je vindt er alle voorwaarden om deel te nemen in terug.

SUBSIDIES AANVRAGEN