Onze dienst bouwt – figuurlijk – mee aan Mechelen. Onze stad heeft de laatste 15 jaar een enorme vooruitgang gemaakt op vlak van nieuwe bebouwing en de kwaliteit van ons openbaar domein. 

Dat is eigenlijk meteen onze grootste rol: de kwaliteit waarborgen bij bouwen of verbouwen. We zorgen ervoor dat elk project een meerwaarde is voor de omgeving en voor de stad.

Soms moet je streng zijn als iets niet kan. En daar maken we al een verschil: in onze rol kan je meedenken en suggesties doen: samen komen we tot oplossingen. We doen ons best om te begrijpen waar een project naartoe wil en zetten dat om naar de Mechelse identiteit: we gaan allemaal voor die elegantie, een zekere soberheid en duurzaamheid.

Ik hou van 

de afwisseling, de innovatieve dossiers, de impact die je hebt en de uitdaging om tot een goed resultaat te komen. Het is niet altijd makkelijk, maar je krijgt er veel voor terug. 

Dat maakt het ook zo leuk: we gaan allemaal voor hetzelfde doel, alle collega’s hebben diezelfde ingesteldheid.

Loes werkt als architecte bij de Bouwdienst. Van een eengezinswoning tot een groot stadsontwikkelingsproject, van het eerste idee tot en met de vergunning. 


Ook interesse om onze #2800werkt-community te versterken? Schrijf je in op onze vacaturenieuwsbrief.