Centrumleider: Ingrid Denteneer 
Zorgcoach: Luk Van Daele

Lokaal dienstencentrum - wijkcentrum Den Deigem ligt in het centrum van Mechelen, schuin tegenover het Martin Patershotel en op loopafstand van de Vismarkt en Korenmarkt.

Naast de 1200 maaltijden die iedere maand, zijn ook het bad, douche, wasmachine en droogkast faciliteiten die veelvuldig worden gebruikt. Je maakt een afspraak in het dienstencentrum.

Op maandag en dinsdagvoormiddag is pedicure Andrea aanwezig. Op deze dagen kan je bij haar terecht voor een afspraak.

John Keuleers is wijkagent voor het centrum 3 en heeft zijn wekelijks spreekuur in Den Deigem op woensdag van 13 u tot 14 u, Tina Nobels, wijkagent voor centrum 4, is aanwezig op donderdag van 13. u tot 14. u. In welke zone je straat valt vind je terug op www.lokalepolitie.be of na telefonisch contact met de dienst wijkwerkingen van de lokale politie op het telefoonnummer 015 46 41 62. Wil je graag deelnemen aan onze activiteiten? In de activiteitenkalender vind je een ruime keuze. Je bepaalt zelf waaraan je deelneemt. (link naar activiteitenaanbod Schijf)

Elke weekdag serveren we om 12 uur een 3-gangenmenu. Je reserveert je maaltijd ten laatst om 12 uur de dag vooraf. De menukaart vind je online of in het dienstencentrum van jouw keuze..

Contact

Lokaal dienstencentrum Den Deigem