Gepubliceerd op:
5
juni
2022

Test het nieuwe fietspad uit dat Keerdok met de Guido Gezellelaan verbindt. Dankzij deze route blijft deze buurt altijd bereikbaar voor de fietser. Ook tijdens de werken.

Deze fietsroute is de perfecte aanvulling voor de al even nieuwe fiets- en voetgangersbrug aan Keerdok, die ook net geopend is. Op deze plek komt een totaal nieuwe stadswijk. Hiervoor zijn wel werken nodig die voor hinder zullen zorgen. Het nieuwe fietspad geeft vooral tijdens die werken de fietser een veilig en vlot alternatief. 

Samen met de Vlaamse Waterweg zorgden we voor de inrichting van dit nieuwe fietspad. Hiervoor moesten we verharden, de weg vrijmaken, de route veilig maken, en signalisatie en verlichting aanbrengen. 

De huidige fietsroute die de Antwerpsepoort met het jaagpad verbindt, zal binnenkort verdwijnen. Als fietser gebruik je beter dit nieuwe fietspad. Dat is veiliger, rustiger en aangenamer.  


Met dit project dragen we bij aan de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)

SDG 3: goede gezondheid en welzijnSDG 9: industrie, innovatie en infrastructuurSDG 11: duurzame steden en gemeenschappenSDG 13: klimaatactie