We helpen je graag bij je zoektocht naar het ideale pand. Dat kan zowel voor een tijdelijke als een permanente invulling.  


Bizlocator

Op zoek naar de gepaste locatie voor jouw professionele bedrijfsactiviteit? Neem een kijkje in het ruime aanbod kantoren, handels- & horecapanden of industriële, logistieke ruimtes, zowel binnen als buiten handelscentra of bedrijventerreinen en beslis zelf wie je betrekt in jouw zoektocht. 

Open BizLocator


Moeite met het vinden van het juiste pand?

Met dit formulier kun je als ondernemer aangeven welke ruimte je momenteel zoekt om je onderneming, al dan niet tijdelijk, in onder te brengen. De stad legt jouw vraag naast de beschikbare commerciële panden en ruimtes waar ze weet van heeft om zo vraag en aanbod met elkaar te matchen.

Laat het ons weten

Heb je al een pand op het oog? Maar zoek je meer informatie of de functie van jouw pand geschikt is voor de activiteit die je er wil uitoefenen? Vraag hierover meer informatie aan bij onze collega's van de bouwdienst. 


Mest VZW

Droom je van een eigen zaak?  Maar wil je graag je concept eerst uittesten voor je definitief de sprong waagt? Dat kan: in een pop-uppand van Mest vzw. Mest vzw geeft starters de kans om tijdelijk hun concept uit te testen in een pand dat wacht op verhuur, verkoop of verdere ontwikkeling.  

Interesse? Contacteer hen vrijblijvend via mest@mestvzw.be.

Meer informatie over MEST vzw

Wat zijn de voordelen voor jou als ondernemer? 

Als starter krijg je de kans om - aan een voordelig tarief - tijdelijk te proeven van het ondernemerschap. Je kan je concept uittesten en verfijnen waar nodig. Op het einde van de rit kan je tijdelijke bezetting doorgroeien tot een blijvend verhaal in hetzelfde pand. Of kan je de leerlessen gebruiken om je concept verder te verfijnen of een geschiktere locatie te vinden. 

Benieuwd wie je voorging?

Er zijn wel wat voorbeelden van ondernemers die gestart zijn dankzij Mest vzw in Mechelen en intussen een bloeiende zaak hebben uitgebouwd in onze Dijlestad.  Zo ken je misschien:

  • Kledingwinkel Poulain Carmin in Geitestraat
  • Bloemist Vincent Moens in Guldenstraat
  • Juwelenontwerpster Tess De Meerleer
  • Het ijs van NICE