“Ondernemers kunnen de wereld veranderen.”Zo opende impact investor Piet Colruyt de avond. Want de toekomst is circulair. Dat werd nog maar eens duidelijk tijdens ons ondernemersevent #2800Circulair.

5 laureaten stelden hun nieuw sociaal-circulaire businessconcept voor. Van idee tot actie, met de hulp van de Circulaire Hub regio Mechelen.

Wil je hun inspirerende ondernemersverhalen nog eens nalezen?In de laatste #2800 nieuwsflash van dit jaar delen we het traject dat zij aflegden tijdens het “Sluit de Cirkel”-project. Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Doe het dan snel en mis niets van het #2800Circulair nieuws.

Kan je niet wachten? Neem dan meteen contact op met onze kandidaten via hun website.

Ons event in beelden

Het werd een leerrijke, inspirerende en stimulerende avond. Samen blijven we werken aan de circulaire transitie van Mechelen.

Onze collega Tommy Willems van de dienst Economie maakte opnieuw een mooie visuele samenvatting van de avond.

Illustratie ondernemersevent

Wil je zelf de sfeer van het event nog eens opsnuiven?

Bekijk het fotoverslag

Wat brengt de toekomst?

In 2024 steken we Sluit de Cirkel in een nieuw jasje. Het hele jaar door kan je maandelijks instappen. Op basis van wat jij precies nodig hebt, krijg je een expert toegewezen die jou zal coachen. Wil je meer weten? Contacteer circulaireeconomie@mechelen.be.


Bedankt om van deze 2e editie een topevent te maken.