UNIZO is naast de organisatie die aan belangenbehartiging doet voor ondernemers, ook een trouwe partner in ondernemen voor velen. Voor meer dan 300 starters en 200 groeiende bedrijven of bedrijven in transitie zijn wij elk jaar een persoonlijk klankbord.

Dit doen we via één-op-één trajecten met onze ondernemersbegeleiders die samen met de ondernemer de ambities onderbouwen en in een solide plan gieten. De begeleiding is steeds op maat van de ondernemer en kan dus over verschillende aspecten gaan.

Stéphane Vanden Broeck - Adviseur ondernemersvereniging en circulaire economie 

Enkele voorbeelden

  • Starters die we begeleiden bij hun opstart: Juna Fae & Abelone Wilhelmsen & KikT
  • Starters die we ondersteunden bij innovatieve starterssteun of als starter van het jaar een extra duw in de rug gaven: YOKUU & Imby
  • Ondersteunen bij financieren van de onderneming in kaart te brengen: YUMA Labs
  • Gevestigde ondernemers die we connecteerden met beslissingsnemers en andere belangrijke partijen om te groeien: Connectum

Bij alle plannen en ambities omtrent circulair ondernemen leggen we bovendien de brug met een breed netwerk van partners en andere organisaties. De kracht van een goed eco-systeem en de juiste partners voor jouw onderneming zijn namelijk cruciaal in de circulaire economie. De samenwerking met sterke lokale ondernemingen die een gedeelde ambitie hebben ligt aan de basis van circulair ondernemen.

Ben je als ondernemer dus op zoek naar een klankbord voor jouw start, financiering, uitbreiding naar andere markten, groei of strategie, dan heeft UNIZO een begeleiding voor jou op maat. Welke het best past bekijken we steeds tijdens de intake.