Sfeerdok

De Keerdoksite wordt dé nieuwe hotspot van Mechelen. De baanwinkels, parking en betoncentrale ruimen er plaats voor 800 woningen, veel groen, een ontmoetingsplein en spiksplinternieuw hotel als kers op de taart. Zover is het nog niet, maar om toch al in de sfeer te komen, wordt Keerdok op zondag 7 juli voor even Sfeerdok (10u-18u).

Werfbezoek Ouwen Dok

De werken aan het nieuwe Van der Valk Hotel gaan gestaag vooruit. Benieuwd? Op 7 juli zwaait de Ouwen Dok van 10 tot 18u zijn deuren open. Volg de route en je krijgt al een goed beeld van hoe dit prachtige hotel er zal uitzien. Er zullen zelfs al een paar kamers helemaal klaar zijn.

Zorg voor aangepast schoeisel zodat je makkelijk op de werf kan stappen. De werf is niet toegankelijk voor rolstoelen en buggy’s.

Schrijf je wel vooraf in. Kies hieronder het tijdslot waarop je langskomt en vul het formulier in. Per persoon vul je één formulier in, bijv. kom je met je gezin met 4 personen dan dien je 4 keer een formulier in te vullen.

Tussen 10u en 11u (volzet)

Tussen 14u en 15u (volzet)

Tussen 11u en 12u (volzet)

Tussen 15u en 16u (volzet)

Tussen 12u en 13u

Tussen 16u en 17u

Tussen 13u en 14u

Tussen 17u en 18u

 

Blik op de toekomst

Hoe zal de Keerdoksite evolueren naar een nieuwe stadswijk? In het toekomstige restaurant van het hotel doen we alles uit de doeken.

  • De stad neemt je mee in de ontwikkeling van de Keerdoksite die in de startblokken staat.
  • Van der Valk Mechelen blikt vooruit op haar toekomstig hotel, congresruimte en restaurant.
  • Kairos, Mont-Real en Immobam tonen het ontwerp van het nieuwe, multifunctionele parkeergebouw. Je krijgt ook meteen een preview van de nieuwe woningen op het Rode Kruisplein.
  • CG Global regelt transporten via het Keerdok. Na hun uitleg en filmpje weet je meteen hoe en waarom.

Ecomarkt

Koop de heerlijkste producten van lokale boeren en producenten op de gezellige markt vlak aan het water.

Honger of dorst?

Op het sfeervolle terras zetten T’île Malines, Van der Valk en Kairos/Mont-Real/Immobam de lekkerste hapjes en drankjes voor je klaar.

 

Van der Valk Hotel - impressie hotelkamer

Impressie van een kamer in het nieuwe hotel

Nachtje komen proefslapen?

Wil jij als eerste in een van de mooie kamers van dit spiksplinternieuwe hotel overnachten? Gratis en voor niets? Doe dan mee met de actie ‘Proefslapen’. Inschrijven doe je vanaf eind september. Er is plaats voor een 200-tal proefslapers. Hou dus zeker de Facebook- of Instagrampagina van Van der Valk in het oog.