Voor wie?

Bryo StandUp is er voor iedereen met goesting om te ondernemen. Misschien heb je nog geen concreet idee en wil je voelen of ondernemen iets voor jou is? Misschien heb je al jarenlang een idee waar je nog niets mee hebt gedaan? Misschien heb je verschillende ideeën en zoek je de juiste richting om uit te gaan? Bryo Stand-Up helpt je stap voor stap. Bryo StandUp is er ook voor studenten.

Wat kan je verwachten?

Samen met 10 andere pre-starters werk je in 10 sessies aan je idee en verfijn je het tot een gevalideerd businessmodel en plan. Het traject bestaat uit 10 hands-on workshops: je vertrekt van de fundamenten (klantennood, marktonderzoek en concurrentieanalyse) waarna je groeit naar een businessmodel en het financieel plan. Op het einde van het traject stel je jouw ondernemersidee voor aan een onafhankelijk panel van bedrijfsexperten en ervaren ondernemers. Hierdoor krijg je meer zicht op de vraag: doe ik het of doe ik het niet?

Daarnaast word je lid van een enorme startup-community en kan je deelnemen aan tal van activiteiten zoals de business dates en startup-videos.

Kostprijs?

250 euro (excl. BTW)
Gratis voor studenten.

Waar en wanneer?

Het traject start twee keer per jaar op. Eén keer in het voorjaar en één keer in het najaar.

De exacte data kan je vinden op de website van VOKA.