Ben jij een professional die ook graag het verschil maakt voor Mechelse kinderen? Werk je in een Mechelse school of organisatie? Geef jezelf op voor onze driedaagse opleiding. Zodra een nieuwe opleidingsreeks start, contacteren we je met de vraag om mee te doen.

Help kinderen en jongeren hun talenten te ontdekken

Kinderen en jongeren zijn zich vaak niet bewust van hun talent, anderen kunnen hen helpen om zich daar bewust van te worden. Een leerkracht of leerlingbegeleider, een begeleider uit het jeugdwerk, een gezinswerker… ze kunnen allemaal het verschil maken.

Het is echter niet altijd evident om vanuit een talentbril te kijken, de talenten te zien bij kinderen en jongeren, zeker niet als het moeilijk loopt. Maar eens je ze ziet en kan benoemen, zal je verbaasd zijn over de positieve veranderingen die het teweeg kan brengen zowel bij jezelf als professional als bij de kinderen en jongeren.

In een driedaagse opleiding onder begeleiding van Luk Dewulf en Elke Busschots kunnen Mechelse professionals die met of rondom kinderen en jongeren werken de knepen van talentcoaching leren. De opleiding is vergelijkbaar met de opleiding 'Hoe word je kindertalentenfluisteraar?' en wordt nu exclusief in Mechelen georganiseerd!

Praktisch

  • Driedaagse opleiding
  • 25 mensen kunnen deelnemen.
  • De opleiding wordt gratis aangeboden vanuit Stad Mechelen.
  • Er is een set talentenkaarten voor iedere deelnemer voorzien.