Met de fiets

Het park is makkelijk bereikbaar met de fiets.

  • Vanuit het Nekkerspoel bereik je het park via een groene wandel- en fietsroute die langs de Vrouwvliet loopt.
  • Vanuit het centrum (start aan de Vesten aan de Sint-Katelijnestraat) loopt een nieuw fietspad over het Oud Oefenplein, oversteek Eikestraat en van daaruit over de nieuwe brug over de Vrouwvliet naar Tivoli.
  • De fietsostrade F1 passeert ook bijna aan het park. Neem richting Antwerpen de afslag aan de Vrouwvliet en rijdt langs het water makkelijk tot aan de ingang van het park.

Je fiets parkeren kan aan elke toegangspoort en langs de fietsroute.

Er is één fietsroute door het park. Via deze route kan je via de stad makkelijk het Sint-Maarten ziekenhuis en Woonzorgcentrum Roosendaelveld bereiken. Deze route loopt tussen de parking aan de Eikestraat en de Tivolilaan. In de rest van het park moet je je fiets aan de hand houden.

Met het openbaar vervoer

Van het centraal station neem je de bus:

  • 2, 5, 6, 9 of 500 - stopplaats Antwerpsesteenweg
  • 550, 551, 552, 558 - stopplaats Liersesteenweg

www.delijn.be

Station Nekkerspoel is het dichtsbijzijnde station. Maak gebruik van onze deelfietsen of deelsteps om het laatste stukje tot aan Tivoli te overbruggen.

Met de auto

De inrit van de nieuwe parking is via de Eikestraat. Je kan deze inrijden tussen Thiry Paints en de woonblokken Vuurkruisenplein. Er zijn geen andere parkeermogelijkheden.

Met de bus of autocar

Bussen met bezoekers voor het Tivolipark kunnen ook terecht op de parking van het Tivolipark in de Eikestraat in Mechelen. Er is achteraan de parking een busparkeerplaats voorzien.