Eetcafé t'ASS en het zonnige terras bij de speeltuin.Iets drinken op het zonnige terras vlak naast de speeltuin, zin in een pannenkoek, een lekkere lunch of een ijsje uit de nieuwe ijskar? Dan ben je bij eetcafé t’ASS op het juiste adres.

Het eetcafé biedt verschillende formules aan voor verjaardagsfeestjes en schoolbezoeken. Zoek je een kleine vergaderruimte, dan ben je hier ook op het juiste adres.

Bekijk de menukaart

Openingsuren

t’ ASS is het hele jaar open van dinsdag tot en met zondag, telkens van 10 uur tot 19 uur zodat je 's avonds ook nog heerlijk kan genieten van een hapje en tapje. Tijdens de schoolvakanties is 't ASS ook open op maandag. Tijdens de wintermaanden sluiting bij zonsondergang.

Jobervaringscentrum

De naam is niet toevallig gekozen. t’ASS is een jobervaringscentrum voor jongeren met een autismespectrumstoornis (ASS). De uitbating is in handen van vzw De Krone en wordt ondersteund door Stad Mechelen. Jongeren met ASS krijgen in t’ASS de kans om werkervaring op te doen. In t'ASS wordt een vervolgtraject georganiseerd op de basisopleiding in Brasserie De Krone in Duffel. Medewerkers die daar reeds een traject doorliepen, krijgen in t'ASS de kans om de aangeleerde vaardigheden in de praktijk om te zetten met minder ondersteuning.

www.jec-dekrone.be