Kadodder, de mascotte van de kinderboerderij

Kadodder is het guitige, gevleugelde figuurtje dat een oogje in het zeil houdt in het Tivolipark. Hij symboliseert de waarden die het park uitdraagt: respect en liefde voor de natuur, het milieu en het leven in al zijn facetten.

Kadodder is geboren uit de hersenkronkels van grafisch kunstenaar Marijke Meersman en kreeg het fantasierijk verhaal van jeugdauteur Marc de Bel. Hij woont in het Tivolipark, maar waar precies in het park mag je uitzoeken! Dit doe je aan de hand van een Kadodderversje aan de ingang bij de neerhofpoort. Als je Kadodder vindt zingt hij zijn liedje voor jou.

Je kan ook het kadodderpad volgen. Dit bewegwijzert wandel- en doepadvoor kinderen tussen 4 en 10 jaar loopt langs leuke en speelse infohuisjes. Meer informatie over het spotterpad.

CD kadodderZijn lied en het verhaal van 'Kadodder en zijn boerderijvrienden' vind je op de CD 'Kadodder en de bijenkoningin'. Deze CD is te koop aan € 13,92 op de kinderboerderij.

 

Boek KadodderHet prentenboek is terug te koop. Dit boek is te koop aan € 20,88 op de kinderboerderij.

 

DierenvriendenboekjeHet dierenvriendenboekje, met weetjes, opdrachten en mopjes maakt de tocht door de boerderij nog veel leuker en boeiender. Dit boekje is te koop aan € 2,32 op de kinderboerderij.

Spotter

Spotter is een speels en grappig eekhoorntje en de gids voor de kinderen in het Tivolibos. Het Spotterpad is een avontuurlijk bosbelevingspad voor kinderen vanaf 7 jaar. Meer informatie over het spotterpad.