Gaat jouw hart sneller slaan van cultuur en wil jij je graag inzetten voor andere – oudere – Mechelaars, dan is Vier het Leven zeker iets voor jou! Er zijn veel verschillende taken – van klein naar groot - die je als vrijwilliger kan opnemen. Wij zoeken verschillende profielen:

  • Als gastheer of gastvrouw bezorg je onze deelnemers een heerlijke avond of namiddag in het cultuurhuis. En bovendien: als vrijwilliger kun jij gratis mee. Wij betalen jouw ticket en drankjes. 
  • Als promotie-vrijwilliger ga jij op pad om Vier het Leven bekend te maken in Mechelen. Zo kan je krantjes rondbrengen naar de deelnemers of presentaties geven in residenties en buurthuizen.
  • Als administratieve duizendpoot help jij een handje achter de schermen. Je zorgt dat de database up to date is en zorgt voor een vlotte organisatie van de uitjes.  
  • Als programmatie-vrijwilliger denk jij mee over de toekomst van Vier het Leven in Mechelen. Welke partners willen we betrekken? Hoe kunnen we het aanbod zo divers mogelijk maken?     

Startmoment op 28 februari

Wil je meer weten over de verschillende engagementen die je kan opnemen als vrijwilliger?

Kom vrijblijvend naar het startmoment voor vrijwilligers op dinsdag 28 februari om 19u in Het Predikheren
Graag inschrijvingen via info@4hetleven.be.

Ben je die dag niet vrij of deze informatie bereikt jou te laat. Geen probleem je kan je altijd opgeven als geïnteresseerde vrijwilliger via info@4hetleven.be. Wij nemen dan contact met jou op.