Gaat jouw hart sneller slaan van cultuur en wil jij je graag inzetten voor andere – oudere – Mechelaars, dan is Vier het Leven zeker iets voor jou! Er zijn veel verschillende taken – van klein naar groot - die je als vrijwilliger kan opnemen. Wij zoeken verschillende profielen:

  • Als gastheer of gastvrouw bezorg je onze deelnemers een heerlijke avond of namiddag in het cultuurhuis. En bovendien: als vrijwilliger kun jij gratis mee. Wij betalen jouw ticket en drankjes. 
  • Als promotie-vrijwilliger ga jij op pad om Vier het Leven bekend te maken in Mechelen. Zo kan je krantjes rondbrengen naar de deelnemers of presentaties geven in residenties en buurthuizen.
  • Als administratieve duizendpoot help jij een handje achter de schermen. Je zorgt dat de database up to date is en zorgt voor een vlotte organisatie van de uitjes.  
  • Als programmatie-vrijwilliger denk jij mee over de toekomst van Vier het Leven in Mechelen. Welke partners willen we betrekken? Hoe kunnen we het aanbod zo divers mogelijk maken?     

Je kan je opgeven als geïnteresseerde vrijwilliger via info@4hetleven.be. Wij nemen dan contact met jou op.