Unieke en handgemaakte producten kopen? Stuks met een mooi verhaal erbovenop? Elk stuk is een 'limited edition' in de  AMAi-shop.

Draagtassen, buideltasjes, turnzakken, pennenzakken,... vind je in de kleurrijke winkel op de binnenplaats van het Stadhuis. Maar ook interieurspullen, keukenschorten en foodwraps gemaakt uit gerecupereerde stoffen van bv overstock, vlaggen, bashen,... zijn bij AMAi te vinden. Voor de kleinsten vind je ook regenjasjes, babyslabbetjes, haaraccesoires en zo veel meer.

Wil jij een uniek cadeau geven of krijgen? Breng dan eens een bezoekje aan onze winkel. Tijdens de eindejaarsperiode verkopen we bovendien leuke kaartjes en kerstversieringen voor in je huis.

AMAi steunt De Warmste Week

De Warmste Week koos dit jaar voor kansarmoede als thema. En dat thema ligt AMAi natuurlijk zeer nauw aan het hart. Het was dan ook vanzelfsprekend dat AMAi ook een actie op poten zou zetten.

Daarom sloegen AMAi en #2800 circulair de handen in elkaar en herwerkten we dit jaar de vlaggen van De Warmste Week 2021 tot prachtige nieuwe accessoires.

We creëerden prachtige herbruikbare shoppingtassen, toffe turnzakjes, pennenzakken en toilettassen. Allemaal in het herkenbare vlammetjesmotief van DWW. Al deze spullen kan je nu kopen bij AMAi. De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week!

Waar is de AMAi-shop?

De AMAi-shop in het stadhuis is bereikbaar via het binnenplein. Je komt binnen langs de ingang naast de fietsenstalling. Dat is ook de ingang van het naaiatelier. Kloppen of aanbellen hoeft niet. Loop de winkel in en snuister gerust even rond. Heb je een vraag of wil je iets kopen? Geef een seintje aan één van onze toffe medewerkers uit het naaiatelier. Of druk even op het belletje op onze toog!

Openingsuren

ma, woe, do, vrij van 10 tot 16u
di van 10 tot 12u


Met de steun van