De ultieme oplossing als je op zoek bent naar een snel inzetbare unit om jouw activiteiten of producten in de kijker te zetten.

Bij buurtsport kan je terecht voor gebruik van de sporttruck. De sporttruck is voorzien van allerlei sport- en spelmateriaal en audioapparatuur. Daarnaast is hij ook voorzien van hydraulische kleppen waardoor deze op 1-2-3 gebruiksklaar is. Een echte eyecatcher op jouw evenement! Het zal de aandacht trekken van de deelnemers en zal zorgen dat jouw boodschap blijft hangen.

De sporttruck is beschikbaar voor het organiseren van beweeg-, sport en spelactiviteiten. Scholen, buurt- en sport- en jeugdverenigingen uit de gemeente Mechelen kunnen gebruik maken van de sporttruck.

Voor het gebruik van de sporttruck zal een huurbedrag in rekening worden gebracht.

Hoe zet je het in?

  • Je kunt de bus inzetten als infostand van je evenement. Ideaal als er een punt is waar het onduidelijk is welke kant mensen op moeten.
  • Of gebruik het om het programma van het evenement te communiceren en wissel het eventueel af met andere informatie en mooie beelden.
  • Het is ook mogelijk om gezonde snack aan te bieden (foodtruck)

Mogelijkheden genoeg dus!

De sporttruck kan je heel gemakkelijk online aanvragen via dit invulformulier.

Vraag de sporttruck aan

Is het de eerste keer dat je de sporttruck aanvraagt? Lees dan zeker de procedure en voorwaarden goed na. De aanvragen voor de sporttruck dienen tijdig binnengeleverd te worden.

Veel succes en uiteraard ook veel sportplezier!