Generatie Rookvrij wil dat kinderen en jongeren zo weinig mogelijk in contact komen met sigaretten. Al verschillende Mechelse partners doen mee. Komen er bij jouw vereniging, club of organisatie veel kinderen en jongeren langs? En wil je ook meewerken aan rookvrije omgevingen voor kinderen? Dan kan je het label aanvragen  en het charter ondertekenen. Daarmee geef je aan dat je achter het principe staat van Generatie Rookvrij. Nu kan je (digitaal) campagnemateriaal bestellen in de webshop. 

Bij aanvraag van het label ontvangt jouw club, organisatie of vereniging van Stad Mechelen een gratis bord 'Hier speel/sport ik rookvrij'. Stad Mechelen ondersteunt in de organisatie van een infosessie rond Generatie Rookvrij in samenwerking met LOGO Mechelen. Bij interesse kan ook een gratis infosessie rond stoppen met roken georganiseerd worden. 

Geef jouw gegevens en de gegevens van jouw organisatie door via dit webformulier en dan bekijken we hoe we samen de stap kunnen zetten naar een rookvrije generatie.

Meer informatie over Generatie Rookvrij

In welke sector is jouw organisatie actief