Bij Leerwinkel Regio Mechelen denken we met je mee! Wij kunnen je gids zijn door het onderwijslandschap. Wij geven je helemaal gratis neutrale informatie waar je verdere stappen mee kan zetten. Of we begeleiden je naar beslissingen waar je goed over hebt nagedacht.

Wie zijn we?

Van links naar rechts: Leen Mertens, Titia Melkebeke, Eileen Defrenne

Een gesprek met nadruk op wat allemaal wél kan, daar kan je zeker van zijn bij onze positivo en sterke vrouw met pit Leen. Met een groot hart voor mensen en voor het onderwijslandschap gaat ze aan de slag om voor iedereen de juiste oplossing te vinden. Als ideeënfontein denkt ze vaak nog dat tikkeltje verder na en zorgt ze ervoor dat elk deel van de oplossing klopt. Ze is een echte meetrekker. Voor een motivatiegesprek, verder nadenken en oplossingen bieden waar je er geen meer zag, ben je bij haar aan het goede adres. 

Na een jaar alleen ploeteren was ik super blij met de komst van mijn collega Titia. We waren nog maar een week samen op stap en ze had voor mij al een wereld van verschil gemaakt. Met één blik maakte Titia de chaos overzichtelijk. Zowel haar talent van mooimaker als weger komen hier tot zijn recht. Zo kijkt ze ook naar de klanten. Als je nood hebt aan een helpende hand die snel een overzicht bezorgt waar je energie van krijgt, dan raad ik je aan voor Titia te kiezen. Als groeimotor duwt ze je letterlijk vooruit en zoekt ze naar hoe jij als persoon kan groeien in jouw toekomst.

Eileen is een madam met behoorlijk wat pit, na een carrière in het onderwijs geeft ze nu met volle overtuiging het beste van zichzelf in Leerwinkel Regio Mechelen. Ze is een echte sfeervoeler en doet er alles aan om je op je gemak te laten voelen als je aankomt. Zit er iets mis of wil je je hart luchten, dat kan perfect bij deze vertrouweling. De meeste mensen nemen haar snel in vertrouwen en dat is belangrijk voor deze job. Achterhalen wat de sterke punten zijn van onze klanten is haar topprioriteit als sterktearchitect. En dat is waar ze dan kan op verder bouwen om jou advies te geven voor opleidingen.