Helaas zijn onze wijk- en dorpshuizen vanaf 29 oktober 2020 gesloten voor onbepaalde tijd. U kan voorlopig ook geen reservaties vastleggen. Hou zeker deze pagina in het oog voor verdere updates.  Plaatsbezoeken zijn in deze periode ook niet mogelijk.

 

De wijk- en dorpshuizen zijn geschikt voor heel wat activiteiten. Ben je op zoek naar een locatie voor een vergadering of presentatie? Zoek je een ruimte om met jouw vereniging iets te organiseren? Plan je een activiteit?

  • Voor bepaalde doelgroepen is het gebruik van alle zalen gratis o.a. voor buurt- en straat comités en Mechelse scholen (in het kader van hun werking).
  • Verenigingen die lid zijn van een stedelijke adviesraad huren de zalen aan een gunstig tarief.
  • Als particulier kan je de zalen ook huren.
  • In het huishoudelijk reglement lees je alles over de lokalen, wat er wel of niet kan en waar je moet op letten als je huurt.

De tarieven van de wijk- en dorpshuizen kan u hier terugvinden.

Het volledige retributiereglement kan u terugvinden onder rubriek 'Gebruik van lokalen, ontmoetingsruimten en zalenverhuur'

Reserveren doe je via een mail naar zaalbeheer@mechelen.be of via het telefoonnummer 015 56 99 45. Onze dienst is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8u tot 12u en 13u tot 16u.