Het voorontwerp masterplan werd in mei-juni 2019 in een adviesronde voorgelegd aan alle betrokkenen, waaronder de hogere overheden, adviesraden, private eigenaars, bedrijven en bewoners. Met de feedback ging de stad terug aan de slag om het ontwerp van het masterplan op punt te stellen.

Wandeling en infomarkt

Op 16 juni 2019 namen twee ervaren stadsgidsen Paul en Egied heel wat geïnteresseerde Mechelaars mee voor een historische wandeling. Ze loodsten hen door vele weetjes en leuke anekdotes van deze boeiende site.

Ragheno historische wandeling 16juni19Ragheno historische wandeling 16juni19Ragheno historische wandeling 16juni19

Tegelijk kon je ook een blik werpen op de toekomst tijdens een infomarkt in de cafetaria van sporthal Iham. Het voorontwerp van het masterplan werd er getoond via de studiemaquette, infopanelen en een digitaal scherm.

 Ragheno infomarkt vooronwterp masterplan 16juni19 Ragheno infomarkt voorontwerp masterplan 16juni19 Ragheno infomarkt voorontwerp masterplan 16juni19

Alle informatie over dit unieke stadsproject kan je volgen op www.mechelen.be/ragheno. Blijf je graag op de hoogte en ontvang je liever alle informatie rechtstreeks in je mailbox? Schrijf je dan hier in op de digitale nieuwsbrief.