Op zaterdag 24 november organiseerde de Alzheimer Liga Vlaanderen vzw haar 7de ontmoetingsdag jongdementie. Dit evenement vond plaats in het congres- en erfgoedcentrum Lamot te Mechelen. Het thema van deze ontmoetingsdag was 'Sleutels tot Geluk'. De positieve ervaringen en de kracht van personen met jongdementie en hun mantelzorgers staan centraal. Naar aanleiding van deze ontmoetingsdag getuigden ook enkele bezoekers van 't moNUment over wat hun sleutels tot geluk zijn.

Gebruik video

De getuigenissen “Sleutels tot Geluk” kwam tot stand door de bijdrage van ’t moNUment –inloophuis dementie Mechelen, het expertisecentrum Orion ism PGN, Alzheimer Liga Vlaanderen en dementievriendelijk Mechelen naar aanleiding van de ontmoetingsdag jongdementie 2018 te Mechelen. De productie en realisatie gebeurde door Stad Mechelen.

Gelieve de privacy van de persoonlijke getuigenissen met de meeste zorg te bewaren en bewaken! De video mag niet gedeeld worden via sociale media of andere dragers dan via de website van ’t moNUment.

Rechts op deze pagina kan je het document 'Sleutels tot Geluk - Gebruik video' raadplegen en downloaden.