Jouw ervaring telt

Mechelse leerlingen zoeken leraren met goesting

De Mechelse leerlingen zijn op zoek naar gemotiveerde leerkrachten. Heb je al wat werkervaring en heb je goesting om voor de klas te staan en jouw kennis door te geven aan kinderen of jongeren? Schrijf je in voor het online infomoment over de overstap naar het leraarschap op woensdag 21 april.

In een stad als Mechelen is er voortdurend nood aan leerkrachten kleuteronderwijs, lager onderwijs of secundair onderwijs. In het secundair onderwijs zijn er bovendien een heel aantal knelpuntvakken, zowel in de algemene vakken als praktijkvakken. Geef je zo'n knelpuntvak, dan heb je een grote kans op werk.

Ben je aan het werk of werkzoekend en wil je de weg richting leraarschap inslaan? Al dan niet in combinatie met een job, een gezin of een uit de hand gelopen hobby? Dat kan. Op deze website vind je al heel wat nuttige informatie, maar registreer je zeker ook voor de online infoavond voor zij-instromers op woensdag 21 april (start 19.30u).

Verschillende partners/organisaties vertellen over wat de voordelen van een job in het onderwijs zijn, welke mogelijkheden je hebt en waarom een overstap naar het onderwijs voor jouw interessant kan zijn. Na een gemeenschappelijke gedeelte kan je aansluiten bij enkele conversatietafels. Daar kan je kan praten met verschillende van onze partners en ook vragen stellen.

Inschrijven