Jouw ervaring telt

Mechelse leerlingen zoeken leraren met goesting

De Mechelse leerlingen zijn op zoek naar gemotiveerde leerkrachten. Heb je al wat werkervaring en heb je goesting om voor de klas te staan en jouw kennis door te geven aan kinderen of jongeren? Dan is een job in het onderwijs misschien wel iets voor jou?

In een stad als Mechelen is er voortdurend nood aan leerkrachten kleuteronderwijs, lager onderwijs of secundair onderwijs. In het secundair onderwijs zijn er bovendien een heel aantal knelpuntvakken, zowel in de algemene vakken als praktijkvakken. Geef je zo'n knelpuntvak, dan heb je een grote kans op werk.

Ben je aan het werk of werkzoekend en wil je de weg richting leraarschap inslaan? Al dan niet in combinatie met een job, een gezin of een uit de hand gelopen hobby? Dat kan.  Op deze website vind je verder al heel wat nuttige informatie. Geregeld organiseren we ook een online infoavond. 

Binnenkort vind je hier alvast enkele warme getuigenissen, zowel van mensen die de sprong hebben gewaagd naar onderwijs, als van directies van lager en secundair onderwijs. Daarnaast kan je hier ook de opname van een gelijkaardig digitaal infomoment, dat we organiseerden in april, herbekijken.